De Li-rivier
Superwarme dag gisteren. Zwemmen en fietsen geeft wat verkoeling. We boeken een kayaktocht voor vanmorgen. Gelukkig heeft het vannacht wat geregend en is het lekker fris bij het ontbijt. We hebben hier trouwens een ruime keuze uit westerse ontbijtjes. Dat is wel lekker na 1,5 week Chinees ontbijt. In Beihai kregen we gestoomde broodjes, rijstepap (met water) bami, een soort atjar erbij en gekookte eieren. Ik heb het steeds trouw opgegeten, een mens moet toch ontbijten, maar ben toch niet echt fan van de rijst en bami in de ochtend.
Het kayakken ging met een groepje toristen en een meneer met een vlot die onze bagage vervoert. De rvier is rustig en het is bewolkt, dus geen brandende zon vandaag. Lekker peddelen en halverwege een bakje noodles en een frisdrankje. Waterbuffels aan de oever en veel ganzen in de rivier. En weer van die prachtige bergen.
We blijven hier nog twee dagen en dan gaan we nog een dagje naar Hongkong.
Chen heeft inmiddels 1 tand gewisseld. Supertrots is ze! Nu nog een een klein kadootje zoeken voor de tandenfee.
Marc, ik heb een paar gladde houten chopsticks voor je gevonden in de supermarkt in Nanning. Geen idee of het is wat je bedoelt, anders moet je het nog even specificeren.
Het mandje waar Chen in zit is wel degelijk een fietsstoeltje, als lijkt het op een gewoon stoeltje. Ze hebben de meest leuke en rare fietsen en zitjes hier.
Ik zal een dezer dagen weer een paar foto's uploaden van ons verblijf hier alsde computer weer vrij is in het guesthouse. Er staat er1 voor de gasten bij de receptie en hijis vaak bezet.
Toedeloe,
Karin.
Gefeliciteerd Chen. Goed bewaren hoor die tand en niet meegeven aan de tandenfee.
Pleun heeft je vandaag wel gemist op muziekles. Ze moest er bijna van huilen toen ze naar binnen ging. Maar uiteindelijk kwam het allemaal goed, dankzij juf Charlotte.
We blijven je volgen in China en zijn ook heel benieuwd naar nieuwe foto's en verhalen over Hong-Kong.
Hoi, prima hoor. Als het maar Chinese chopsticks zijn! ;-)
Volgens mij hebben jullie een supervakantie. Veel plezier in Honkong.
hallo Chen, Erik en Karin,
Wij hebben genoten van een weekendje Amsterdam in jullie huis, het was fantastisch weer . We hebben per fiets de stad een beetje verkent en lekker in het vondelpark vertoeft.
Nou , voor jullie zit het er helaas alweer bijna op, nog een bezoekje aan Hong kong. Als ik zo de verhalen lees en de fotoos zie, dan hebben jullie het wel naar je zin gehad. Tot horens in Nederland. Groetjes Gerlof, Inge en Sacha
Leuk hoor, om jullie zo te kunnen volgen. Zit er weer bijna op zeker? Goede terugreis!
Kus, ook van Dik.
Wat ziet het er allemaal geweldig uit!
Ben erg benieuwd naar jullie verhalen.
Fijne terugreis en tot snel in Amsterdam.
Liefs,
Ankie
lieve chen, vind jij het leuk in China? ik heb in mijn nieuwe huis geverfd. Pleun en ik missen je. groetjes van Emma
Ziet er goed uit! Zie je donderdag!
Fijne terugreis,
John
Erg leuk hoor! In plaats van de zaterdagkrant jullie verhaal gelezen. Mooie foto's ook. Tot 6 juni!